Ambasadorul Marii Britanii vine la Botoșani

Foto: RomaniUK
Foto: RomaniUK

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell va vizita municipiul Botoșani în ziua de 15 ianuarie. Oficialul și-a anunțat intenția de a participa la manifestările ocazionate de decernarea Premiului Național de Poezie ”Mihai Eminescu”.

like facebookPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur s-a declarat onorat și încântat de prezenta ambasadorului la Botoșani.

Știu despre Domnul Ambasador că este un admirator al poetului nostru național. Mai știu că Domnia Sa a vizitat Ipoteștiul și s-a arătat impresionat. ”Am simțit poezia” – a declarat domnul Ambasador într-un interviu despre vizita la Casa Memorială. Am stabilit împreună și programul vizitei domnului Ambasador, care se va desfășura astfel: la orele 10,30 domnul Paul Brmmell va depune o coroană de flori la statuia poetului Mihai Eminescu, la orele 12,00 vom avea o întrevedere, urmată de o conferință de presă, iar de la 17,30 domnul Ambasador va asista la Gala de decernare a Premiului Național de Poezie ”Mihai Eminescu”, care este urmată așa cum bine știți de spectacolul extraordinar susținut de Nicu Alifantis” – a declarat edilul Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *