Probleme cu asigurarea salariilor la Primăria Botoșani

functionari primaria bt3Reprezentanții Primăriei Botoșani au fost nevoiți să apeleze la Trezorerie pentru a putea salariile aferente lunii decembrie. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, susține că sumele colectate în primele zile din acest an la bugetul local nu au acoperit nici pe departe necesarul de fonduri pentru plata salariilor angajaţilor din cadrul Primăriei Municipiului Botoşani.

like facebookNecesarul era de 4 milioane de lei, am încasat 800.000 de lei, mai aveam vreo 600.000 de lei rămaşi de anul trecut pentru salarii, iar diferenţa o luam de obicei din IVG, care nu ştim cât este pentru că va fi prima lună de încasări în ianuarie şi abia în februarie vom şti cât vine. Ne-au înţeles cei de la Trezorerie şi ne-au acordat ca un fel de avans pentru a putea plăti salariile. O să adunăm mai mult în lunie următoare, noi acum am avut doar 2-3 zile pentru a încasa, pentru că trebuiau făcute statele de plată, apoi tot ce vom încasa ducem în salarii şi când terminăm cu asta ne apucăm şi de altceva...”, a spus Flutur.

One thought on “Probleme cu asigurarea salariilor la Primăria Botoșani

  1. Din salariile de mii de euro ca in Germania pe care ii incasati lunar vor lasa bugetul local fara bani orcat am da noi bani la buget!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *