Florin Acsinte, Cătălin Golofca, Vlad Achim, Mircea Axente și Bojan Golubovic au fost prezentați oficial. Vezi declarațiile acestora!

jucatori fc botosaniJoi, de la ora 10:15, jucătorii veniți în această iarnă la FC Botoșani au fost prezentați oficial în cadrul unei conferințe de presă.

„Am revenit cu gânduri mari pentru că recent am făcut performanță la Voluntari, îmi doresc foarte mult ca și această echipă să facă mult mai mult. Are potențial, un staff foarte bun, jucători și conducători foarte buni și cred eu că sunt șanse foarte mari pentru a se face performanță la FC Botoșani. Aici la echipa asta, din punctul meu de vedere nu este nimeni titular. Aici, fiecare trebuie să muncească, să demonstreze că merită să joace. Atât timp cât matematic nu s-a terminat, noi trebuie să fim foarte încrezători, putem să accedem în play-off și am încredere că noi toți ne vom lupta”, a declarat Florin Acsinte.

like facebook”Avem un lot puternic, avem patru meciuri dificile, dar mergem în Antalya unde ne vom pregăti bine. Principalul meu gând este să prindem play-off-ul cu echipa și apoi vom vedea. Și Cupa României este un obiectiv important. Nu mi-am dorit FCSB pentru că nu pot juca împotriva lor. Am revenit la Botoșani, am zis să las numărul 9 pentru un atacant central și am luat numărul lui Laurențiu Buș care a plecat. Nu am venit din postura de titular, voi munci și dacă merit să joc, voi juca”, a declarat Cătălin Golofca.

”Am venit la Botoșani cu gândul că avem mari șanse să ajungem în play-off, sper să fiu parte din acest club. Am fost primit foarte bine, am lucrat cu câțiva dintre băieți și am lucrat și cu Costel Enache înainte, totul este în regulă până acum, sperăm să fie bine și în continuare. Noi anul acesta avem o ocazie foarte mare, sperăm să profităm de ea și să folosim cantonamentul acesta pentru asta. Colegul meu din atac, Axente este un jucător foarte bun, sincer mă bucur că a venit, avem concurență, sper să fim echipă bună, asta este ocazia noastră să intrăm în play-off”, a declarat Bojan Golubovic.

Pot să spun că m-am acomodat deja, bine timpul a fost scurt dar în cantonament probabil vom sta mult mai mult împreună și ne vom acomoda și mai bine. Este un grup bun aici, exact cum mă așteptam, lotul este unul destul de echilibrat, așa că sunt toate premizele să ajungem unde ne-am dorit. Presiune poate fi, dar nu asta este o problemă, când intrăm pe teren, fiecare știm ce avem de făcut”, a declarat Vlad Achim.

Nu mi-am fixat un număr de goluri, îmi doresc foarte mult să ajut echipa și automat să înscriu cât de mult pot. Concurența cu Boian va fi grea, el a demonstrat de multe ori că este un jucător de valoare dar în același timp consider că este o conrență benefică pentru echipă și cu atât mai mult fiecare va da cât de mult va putea pentru a ajuta echipa. Am fost plecat dar am fost în permanență la curent cu ce s-a întâmplat în România, am urmărit meciurile, tocmai din acest motiv am ales FC Botoșani, i-am urmărit, am văzut că sunt un grup bun, au o echipă care joacă 100% meci de meci și își dorește tot timpul să câștige. Un lot bun, echilibrat atât valoric cât și numeric și consider că întrunim toate premizele pentru a ne îndeplini obiectivele”, a declarat Mircea Axente, potrivit paginii oficiale a FC Botoșani.

One thought on “Florin Acsinte, Cătălin Golofca, Vlad Achim, Mircea Axente și Bojan Golubovic au fost prezentați oficial. Vezi declarațiile acestora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *