Contre de la distanţă între președintele CFR Cluj şi acţionarii FC Botoşani

valeriu iftime fc botosaniPreşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că şi-ar dori Dinamo ca adversar în play-off şi nu FC Botoşani. Oficialul formaţiei din Gruia a spus că nu doreşte să înfrunte în play-off FC Botoşani şi deşi nu a spus-o răspicat e clar că se teme de confruntările cu moldovenii, pe care nu i-au învins niciodată în acest sezon, atât în campionat cât şi în cupă, dar mai ales de o eventuală coaliţie a moldovenilor cu FCSB.

like facebook„Mi-aş dori Dinamo în play-off, în detrimentul Botoşaniului. E o echipă de tradiţie şi vor exista mai multe derby-uri de interes, cu noi şi cu FCSB. Nu am nimic cu Botoşani, chiar dacă am făcut cu ei trei egaluri până acum şi ne-au eliminat din Cupă. Vreau Dinamo pentru un plus de interes al competiţiei”, a declarat Iuliu Mureşan.

Finanţatorul FC Botoşani i-a dat imediat replica oficialului formaţiei din Gruia şi a spus că dacă echipa lui Costel Enache va obţine punctele necesare accederii în play-off, cei de la Cluj nu vor avea cum să se opună prezenţei botoşănenilor în play-off.

„Nu ştiu dacă pot ei să facă ceva. E un punct de vedere a domnului Mureşan. Ei tot spun că noi suntem cu Steaua însă nu e nicio legătură. Eu aş vrea să bat FCSB-ul mai mult ca pe oricine. Nu cred că există cineva care poate da un meci. Orice punct câştigat contează. Nu are nimeni o zestre de puncte în aşa fel încât să-şi permită să piardă un meci. CFR-ul e într-o luptă stânsă cu FCSB şi CSU Craiova pentru titlu. Noi ne luptăm cu Dinamo pentru un loc în play-off. Dinamo are cu CSU Craiova, cu FCSB şi Astra. Cum îi pot ajuta cei de la CFR pe cei de la Dinamo? Ei sunt supăraţi pentru că i-am scos din cupă, nu au câştigat niciun meci în campionat cu noi. Aş vrea să ne calificăm în play-off şi să batem şi FCSB şi CFR Cluj. Atunci să vedem ce mai au de spus!”, a afirmat Iftime.

Sursa: Cancan.ro

One thought on “Contre de la distanţă între președintele CFR Cluj şi acţionarii FC Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *