Locuințe în flăcări înainte de sărbători

stiri, botosani, stiri din botosani, incendiu, locuinta distrusa de incendiu, le-a ars casa in prag de sarbatori, incendiu botosani (3)Două familii din satul Flondora (comuna Manoleasa) și satul Iacobeni (comuna Dângeni) au fost păgubite de foc de cca. 3.000 lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse în urma unor incendii care s-au produs în locuințe, în ultimele 24 de ore.

La Flondora, incendiul a fost generat de un coș de fum deteriorat și nu s-a soldat cu pagube materiale însemnate. La Iacobeni, au ars veranda și o parte din acoperișul casei după ce proprietara a lăsat o lumânare aprinsă lângă materiale combustibile.

like facebookPentru stingerea celor două incendii şi înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 14 pompieri militari şi voluntari, dar şi cetăţeni.

S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de cca. 240.000 lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

One thought on “Locuințe în flăcări înainte de sărbători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *