Magazin amendat cu 2500 lei de polițiști. Vezi motivul!

razie bazar TatiPoliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi ai Secţiei 1 Poliţie Rurală Botoşani au desfăşurat, sâmbătă, pe raza comunelor Băluşeni şi Gorbăneşti, acţiuni punctuale în scopul prevenirii şi combaterii activităţilor de comerţ ilicit, precum şi pentru combaterea infracţiunilor de contrabandă cu produse accizabile.

like facebookCu ocazia verificărilor efectuate la o unitate de alimentaţie publică de pe raza satului Bătrâneşti, comuna Gorbăneşti, au fost găsite 4 pachete cu un număr de 240 de obiecte pirotehnice de distracţie, fără a se deţine autorizaţie şi carnet de pirotehnician şi 140 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, fără documente legale, bunuri care erau oferite spre vânzare.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Totodată, a fost dispusă măsura sancţionării conform Legii 12/1990 cu amendă în valoare de 2.500 lei, precum şi confiscarea celor 140 de ţigarete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *