Primarul municipiului Botoșani, despre proiectele PNDL: Sper să găsească și proiectele noastre, pentru cei care suntem în opoziție

catalin flutur 17Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. și-a exprimat speranța că și proiectele municipiului care vor fi depuse prin PNDL vor primi finanțare. El a declarat că și municipiul Botoșani a fost nominalizat pe o serie de proiecte, însă, deocamdată, nu s-a semnat niciun contract.

like facebookPrimele noastre indicații au fost că până pe 30 noiembrie să ne terminăm documentațiile și să le trimitem la Ministerul Dezvoltării ca să semnăm contractele. Când vom primi bani vom vedea. Am lucrat, am făcut contracte cu o serie de proiectanți și bineînțeles au schimbat regulile jocului în timpul jocului și ne-au spus că documentațiile trebuie să le depunem până pe 30 octombrie. Nu știu: e bine, e rău. Eu știu cum se întâmplă, că am depus multe proiecte europene în timp și documentații. Gândiți-vă că undeva, la un etaj unde lucrează cei de la PNDL și plin cu de dosare vechi, vor mai veni 9000 de proiecte din țară. Loc de depozitare nu este, nu mai vorbim de persoane care să verifice cele 9 mii proiecte. Sper să găsească și proiectele noastre, pentru cei care suntem în opoziție”, a menționat Flutur.

Primarul speră să se semneze cât de repede finanțarea pentru Biserica Sf. ”Gheorghe”, care are punctaj necesar și este în verificare.

One thought on “Primarul municipiului Botoșani, despre proiectele PNDL: Sper să găsească și proiectele noastre, pentru cei care suntem în opoziție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *