Încă zece luptători în Revoluție primesc pământ de la municipalitate. Cine sunt revoluționarii

terenPrimăria Botoșani va împroprietări cu pământ încă zece ”Luptători pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989”. Revoluționarii vor primi 1000 mp teren, cu clauză de neînstrăinare pe timp de 10 ani.

like facebookPrintre beneficiari se numără fostul inspector școlar George Avăcăriței-luptător rănit, actorul Marius Rogojinschi-luptător remarcat prin fapte deosebite, preotul Teodor Candrea- luptător remarcat prin fapte deosebite,  Chiriches Bernard, Apatie Ioan, Tăuteanu GH. Marin, Ciobanu Neculai, Neacşu Puiu, Gavriliuc Mitică, Neagu Gheorghe.

Terenul se află în extravilanul municipiului Botoșani, iar proiectul de hotărâre va fi supus spre aprobare în ședința de Consiliu Local de joi.

2 thoughts on “Încă zece luptători în Revoluție primesc pământ de la municipalitate. Cine sunt revoluționarii

  1. La Botosani nu a fost revolutie si nici unul dintre acestia -ca de altfel nici cei dinainte – nu au nici un merit. Daca Avacaritei a fost ranit in revolutie, atunci el a participat la actiunile din alte orase – probabil la Bucuresti – dar in nici un caz la Botosani pentru ca aici nu s-a tras nici un foc de arma si nici altercatii nu au fost. Poate s-au batut ,,revolutionarii” intre ei pentru ca spre dimineata aproape toti erau beti. Si popa Candrea este ..mare revolutionar” pentru ca s-a luat la bataie cu un alt popa, la fel de stralucit si cam atit. Chiar nu va dati seama de ridicolul situatiei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *