Dumitru Zmău, nemulțumit de activitatea de la Centrul Antidrog: Ne-a făcut nouă prevenire. Parcă eu aș fi consumat droguri toată viața mea

atop dumitru zmauMembru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică și fost șef al Poliției Rutiere Botoșani, Dumitru Zmău, se declară nemulțumit de modul cum reprezentanții Centrului Antidrog fac prevenire în rândul tinerilor în ceea ce privește consumul de etnobotanice. Zmău a spus că a fost la o întâlnire la Dorohoi, care a avut ca temă consumul de droguri, iar reprezentantul Centrului Antidrog Botoșani a făcut prevenire cu cei prezenți.

like facebookNoi, ATOP, să îl întrebăm pe flăcăiașul ală (nr. șeful Centrului Antidrog): el vine țais, foarte bine, frumușel. Când am fost la Dorohoi, ne-a făcut numai nouă prevenire. Parcă eu aș fi consumat droguri toată viața mea. Să intre și să facă prevenire, iar noi să-i sprijinim”, a menționat Dumitru Zmău.

Declarațiile reprezentantului societății civile au fost făcute în ședința ATOP, după ce s-a discutat asupra consumului de etnobotanice în rândul tinerilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *