Avertizare meteo de vreme rea. Ce anunță meteorologii!

avertizare meteo vijeliiMeteorologii au emis, duminică, o informare meteo de răcire accentuată a vremii. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. în intervalul  20 august, ora 18 – 22 august, ora 08, se va semnala:  instabilitate atmosferică, răcire accentuată.

like facebookÎn intervalul menţionat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse și descărcări electrice. Astfel de manifestări vor fi în seara zilei de duminică (20 august) și în noaptea de duminică spre luni (20/21 august) în regiunile vestice și nord-vestice, iar pe parcursul zilei de luni (21 august) și în noaptea de luni spre marți (21/22 august) în zona de munte, în centrul țării și local în est și în sud. Cantităţile de apă vor depăşi frecvent 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină.

 Vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice și de sud-vest, dar și în timpul ploilor, când va putea lua aspect de vijelie.
  Temperatura aerului va scădea accentuat, la început în vest, centru și nord, apoi și în restul teritoriului, vremea devenind răcoroasă.

 

 

One thought on “Avertizare meteo de vreme rea. Ce anunță meteorologii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com