Noi acțiuni ale polițiștilor botoșăneni finalizate cu sute de sancțiuni și zeci de permise reținute

razie politie rutiera trafic botosaniÎn săptămâna 11-18 august, structurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani au desfăşurat activităţi în teren pentru creşterea gradului de siguranţă stradală,  prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, dar şi pentru creşterea siguranţei rutiere.

 În această săptămână , poliţiştii botoşăneni au desfăşurat 51 de intervenţii rapide la evenimente (altele decât apelurile 112), 14 acţiuni cu efective mărite și controale directe şi 523 de intervenţii la apeluri de urgenţă 112. Cu prilejul intervențiilor menționate, au fost aplanate 163 de stări conflictuale.

like facebookDe asemenea, poliţiştii au participat la 15 acţiuni destinate asigurării ordinii şi siguranţei publice, fluidizării traficului rutier şi pietonal precum și a prevenirii faptelor antisociale, cu prilejul organizării unor manifestări culturale, religioase, mitinguri,  respectiv în  comunele Băluşeni, Broscăuţi, comuna Mihăileni.

În urma activităţilor desfăşurate, în perioada 11-18 august, au fost aplicate 778 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 473.725 de lei, dintre care 176 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 58.764 de lei. De asemenea, au fost surprinşi în flagrant 20 de autori de infracţiuni, iar faţă de 4 persoane au fost dispuse măsuri preventive.

În urma activităţilor desfăşurate în trafic, pentru salvarea de vieţi omeneşti, poliţiştii au aplicat 430 de sancţiuni contravenţionale privind abaterile la regimul rutier,dintre care 5 pentru consum de alcool şi 301 pentru viteză neregulamentară.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 38 de permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

 

One thought on “Noi acțiuni ale polițiștilor botoșăneni finalizate cu sute de sancțiuni și zeci de permise reținute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *