Simulări efectuate de pompieri pentru incendii de proporţii

incendiu casa todireni- botosaniPompierii botoşăneni se antrenează pentru incendii de proporţii ce ar putea avea loc  la depozite de materiale de construcție, depozite de mărfuri industriale și de larg consum cu materiale combustibile și mărfuri depozitate în stive înalte și foarte înalte.

Astfel, miercuri între orele 10.00 – 12.00, se va desfășura un exercițiu la un magazin de pe raza orașului Ștefănești. Acțiuni similare vor fi derulate, între orele 12.00 – 14.00, la un magazin din Trușești, iar între orele 14.00 – 16.00, la complexul comercial situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 2 Botoșani.

like facebook„Activitățile fac parte din planul de pregătire al Detaşamentului de Pompieri Botoşani și au ca scop pregătirea, atât a forţelor implicate în gestionarea situaţiilor de urgenţă, cât şi a cetăţenilor în ceea ce priveşte modul de comportare pe timpul producerii unor situații de urgență. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani cere scuze locuitorilor pentru eventualele neplăceri cauzate de aceste acţiuni şi mulţumeşte pentru înţelegere. Totodată, face un apel către populaţie să respecte regulile stabilite de către autorităţi”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *