Profesorii care vor să predea religie la Botoșani, chemați la binecuvântare la Arhiepiescopie

profesor de religieSectorul educațional al Arhiepiscopiei Iașilor anunță organizarea unei noi etape de interviuri pentru acordarea binecuvântării celor care doresc să predea disciplina religie, sau pentru cei care o predau deja, în vederea înscrierii la diferite etape de mobilitate și de perfecționare didactică.

Binecuvântarea va fi acordată candidaților din județele componente ale Arhiepiscopiei Iașilor, în cadrul unei comisii formată din reprezentantul Centrului eparhial Iași, inspectorul de specialitate pentru disciplina religie și un metodist, în data de luni, 4 septembrie 2017, ora 09.00, la Colegiul „Sf. Nicolae” din Iași (str. Agatha Bârsescu nr. 9).

like facebookCandidații laici, care solicită binecuvântare, vor susține un examen psihologic compus dintr-o parte scrisă și un interviu, în urma căruia se va elibera un aviz psihologic.

2 thoughts on “Profesorii care vor să predea religie la Botoșani, chemați la binecuvântare la Arhiepiescopie

  1. Dacă pun atăt de multe condiţii, supunându-i unor testări aberante, atunci să-i plătească ei, nu să comande ei şi iau salarii din bugetul învăţământului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *