Gradații de merit redistribuite la unele discipline. Vezi motivul!

cancelarie scoalaMai multe gradații de merit vor fi redistribuite la unele discipline, decizia urmând să fie luată în Comisia paritară care va avea loc pe 29 iunie. Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învățământ Botoșani, susține că șapte locuri, din care cinci de la personalul didactic și două de la personalul didactic auxiliar, ar urma să fie redistribuite.

like facebookDistribuirea gradațiilor se ia în ordine descrescătoare a punctajului în limita locurilor aprobate inițial, plus luarea în calcul la redistribuire a unui număr de locuri care nu s-au ocupat la niște discipline. Sunt cinci locuri la câteva discipline unde s-au depus dosare mai puține decât numărul locurilor aprobate. Atunci, acele locuri pot fi redistribuite, redistribuire care va avea loc în cadrul Comisiei paritare în perioada de depunere a contestațiilor.  Mai sunt două locuri alocate personalului didactic auxiliar, unde nu s-a făcut punctaj minim și acolo urmează să se ia o decizie în Comisia paritară”, a menționat Axinte.

 

Contestațiile la concursul pentru gradațiile de merit se depun pe 29 și 30 iunie. Un număr de 267 de candidați s-au înscris pe cele 216 gradații de merit.

 

4 thoughts on “Gradații de merit redistribuite la unele discipline. Vezi motivul!

  1. Evaluarea a fost facuta in interesul unora, pe o grila prost conceputa. Nemultumiri vor fi! Cum se face ca unii au puncte mai multe decat merita, iar altii mai putin…pe ce criterii? Iarasi oamenii inspectoratului joaca in favoarea unora!Este o vorba – cine imparte parte isi face!

  2. “Este o chestie aberantă, care are dosarul mai mare. Am un amic care a obţinut medalie de argint la etapa internaţională a olimpiadei de matematică. Omul acesta merită gradaţie de merit fără dosar? Nopţi întregi a muncit. Dosarul dacă îl pui şi mai ai şi o relaţie…după criteriul cât e de voluminos. Nu se poate. Vă daţi seama câte hârtii sunt umflate şi care nu au nicio acoperire. Adeverinţe de nu ştiu unde aduse, umblă oamenii după hârtii înnebuniţi când ar trebui să fie nişte criterii clare, simpliste”, a spus prof. Artur Bălăucă în cadrul unei conferinţe de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *