FOTO Tragedie! Femeie moartă după ce a luat foc. Poliția a deschis o anchetă

politie casa femeie arsaO femeie a decedat, sâmbătă, după ce a luat foc, însă circumstanțele morții sunt suspecte. Elena Voroneanu, de 64 din comuna Albești, era singură acasă vineri seară, soțul ei fiind plecat la animale. La un momentat femeia a suferit mai multe arsuri, însă nu a solicitat sprijin medical și nici soțul ei ce s-a întors noaptea în casă şi a văzut-o.

like facebookSâmbătă dimineaţă starea s-a agravat până ce femeia şi-a pierdut conştienţa. Atunci abia soţul ei a solicitat o ambulanţă. Când au ajuns cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii ce i-au luat declaraţii soţului femeii. Trupul neînsufleţit a fost ridicat de angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală. În urma necropsiei se va stabili cauza decesului.

politie casa femeie arsa1Oamenii din sat spun că familia Voroneanu era una de oameni gopsodari, însă în ultima perioadă căzuseră în patima alcoolului. Femeia ajunsesă să fie bătută de soţul ei, după ce acesta a reuşit să treacă, cel puţin o perioadă, peste viciul băuturii, însă ea nu a putut acest lucru.

„Erau oameni gospodari, însă ea nu avea os în corp care să nu fi fost lovit. Toată lumea spunea în sat că la un moment dat se va întâmpla o nenorocire. Chiar alăltăieri vorbisem cu ea, după ce o văzusem în grădină. Nu mi s-a părut nimic suspect şi nu s-a plâns de nimic, dar cine ştie ce este în casa omului?”, a spus o localnică.

casa femeie arsa albestipolitisti femeie arsa

One thought on “FOTO Tragedie! Femeie moartă după ce a luat foc. Poliția a deschis o anchetă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *