Au furat 6.500 de lei din locuința unei familii. Mascații au bătut la ușa escrocilor

bani multiPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Botoşani, Poliţiei Oraşului Săveni şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Vlăsineşti, cu sprijinul luptătorilor S.A.S – IPJ Botoşani, au efectuat o percheziţie pe raza comunei Moţca, judeţul Iaşi, la locuinţa a două persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt.

like facebookÎn urma cercetărilor efectuate şi a administrării probatoriului în cauză,  s-a stabilit că la data de 22.02.2017, la locuinţa unei familii din comuna Vlăsineşti,  s-au prezentat două persoane, un bărbat şi o femeie, cu intenţia de a achiziţiona produse agricole şi cupoane de călătorie. Ulterior, prin distragerea atenţiei persoanei vătămate, bărbatul a pătruns în locuinţă, de unde a sustras suma de 6.500 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate la data de 16.05.2017, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate, autoturismul folosit pentru deplasarea pe raza comunei Vlăsineşti a fost indisponibilizat de poliţişti, iar prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

În cauză continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

One thought on “Au furat 6.500 de lei din locuința unei familii. Mascații au bătut la ușa escrocilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *