Înscrieri pentru cursuri de jurnalism și comunicare pentru copii și adolescenți

jurnalul buzzPerioada de înscrieri pentru noi membri în cadrul cercului de jurnalism Micii reporteri a fost prelungita cu o săptămână pentru a da posibilitatea la cât mai mulți copii și adolescenți să se poată înscrie. Înscrierile se fac, de data aceasta, pentru următoarele grupe de vârstă: 8-10 ani, 11-13 ani și 14-16 ani, pe www.telebuzz.ro, completând formularul sau trimițând  un email la [email protected] cu următoarele date, nume și prenume, vârsta participantului și un număr de telefon.

interviu buzzÎntânirea noilor mici reporteri va fi, cel mai probabil, pe data de 13 mai, ora 10.00, însă toți cei înscriși vor fi contactați în timp util pentru a fi anunțați cu exactitate de ora, data și locația întâlnirii.

Copiii și adolescenții înscriși vor avea posibilitatea să scrie la singurul ziar scris de copii și adolescenți din Botoșani, vor deveni reporteri participând la toate evenimnentele specfice vârstei lor, vor putea fi moderatori de televiziune, vor face ore de voice-over.

Printre abilitățile dobândite în urma participării la cursul de jurnalism și comunicare sunt lipsa sau diminuarea tracului în fața publicului și al camerei de filmat, dezvoltarea limbajului, a vocabularului și a culturii generale etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *