FOTO Schimbări majore în bazarul Tati din Botoșani. Cine a impus aceste măsuri!

bazar tati botosaniBazarul Tati din municipiul Botoșani este nevoit să treacă printr-o serie de schimbări majore, după ce reprezentanții Primăriei și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență au stabilit că acesta încalcă autorizația inițială de funcționare.

Autoritățile au impus, în urma unor controale repetate, demolarea magazinelor improvizate care obturau accesul autospecialelor de pompieri într-o situție de urgență.

like facebookPractic, magazinele de biciclete sau de scule de pe partea dreaptă și stângă de la intrarea în bazar au fost desființate, proprietarii acestora luând decizia de a ridica noi spații comerciale în partea din spate a bazarului.

Inițial, Primăria și pompierii au autorizat bazarul Tati cu o cale de acces și locuri de parcare în latura stângă a acestuia, însă comercianții care au închiriat terenurile au construit ilegal magazine, iar mai târziu și terase de expunere a mărfii.

Mai mulți locatari din zonă au făcut o petiție pe care au înaintat-o Poliției Locale, Primăriei și ISU în care s-au plâng de mizeria din bazar și de riscul unor situații de urgență. În baza acestei sesizări, autoritățile au impus reorganizarea bazarului.

bazar tati botosani

One thought on “FOTO Schimbări majore în bazarul Tati din Botoșani. Cine a impus aceste măsuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *