Dedeman se extinde la Botoșani. Ce vor să facă proprietarii celui mai mare magazin de materiale de construcții!

magazinul Dedeman BotosaniUnul dintre cei mai mari retaileri de pe piața materialelor de construcții, dar și a amenajărilor interioare din România își extinde afacerea de la Botoșani.

Compania Dedeman a achiziționat terenurile din spatele magazinului din Hudum cu intenția de a demara, în această vară, o investiție de extindere a spațiului comercial.

like facebookPractic, Dedeman va mări actualul magazin de la Hudum cu cel puțin 1.000 de metri pătrați, prin mutarea peretelui din spate.

Investiția este realizată pe fondul creșterii vânzărilor și a profitabilității magazinului situat la ieșirea din Botoșani și Suceava.

Dragoş şi Adrian Pavăl, care dețin lanțul de magazine Dedeman, sunt pe locul al doilea, în topul celor mai bogați români, realizat de revista Capital, pentru anul 2016. Averea celor doi oameni de afaceri din Bacău s-a triplat, din 2010 până acum.

Cei doi frați, care dețin o rețea națională de magazine, aveau, în 2016, o avere estimată la 920- 950 milioane de euro.

6 thoughts on “Dedeman se extinde la Botoșani. Ce vor să facă proprietarii celui mai mare magazin de materiale de construcții!

  1. Felicitari sustinem pe cei mai buni ROMÂNI , creeaza locuri de muncă ,salarii destul de bune comparativ cu strainii care jefuiesc banul si il duc in Franta, Germania , Austria carefură, kaufland,lidl si alte aduse de politicienii corupti !
    VOI CUMPARA NUMAI DE LA DEDEMAN PENTRU CÎ SUNT ROMÂNI SI BANUL DIN TAXE SI IMPOZITE RĂMÂNE IN TARA!
    CEILALTI DUC TOTI BANII AFARA ĂN FRANTA , AUSTRIA, GERMANIA , SĂ TRAIASCA BINE POPORUL LOR, NEAMTUL ,FRANCEZUL ,AUSTRIACUL

  2. Da asa e are dreptate să stimulam firmele românești asa cum fac strainii cumpără doar din magazinele lor!

  3. Bravo domnilor asteptam cât mai multi romani sa fie in top ca acesti bravi afaceristi , nu in top ca mafiotii portocalii videanu, udrea, basescu ,cocos si alti politicieni care au facut afaceri cu statul,care au devalizat si furat bugetul statului

  4. …dar cat costa nu te intereseaza,ideea e sa cumperi de la Dedeman,da? Bravo….o lusstra de bazar care e 60 de lei,aceeasi lustra la Dedeman e 120…si multe alte exemple. Tu cum crezi ca si-au triplat averea in 3 ani??…90% din ce se vinde acolo e mult mai scump decat in alte locuri cu produse similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *