Directorii ANL în vizită la Botoşani. Şi-au dat OK-ul pentru locuințele medicilor

anl botosaniO delegație compusă din oficiali ai Agenției Naționale pentru Locuințe a fost prezentă, în cursul zilei de miercuri, la Botoșani, pentru a viziona amplasamentul pe care urmează a se construi blocuri de locuințe pentru tinerii specialiști în sănătate.

like facebookDin delegație au făcut parte Nicolae Chiriac – director general adjunct A.N.L., Ioana Simion – director Construcții Locuințe A.N.L., Lucian Scarlat – director Regionala Vânzări Locuințe. Din partea Consiliului Județean Botoșani au participat președintele Costică Macaleți, vicepreședintele Dorin Birta, directorul Direcției Investiții și Achiziții – Antonela Patrașcu, Luminița Marcu, responsabil A.N.L. – Serviciul Investiții, dar și managerul Spitalului Județean „Mavromati”, Corneliu Mihai.

În urma întalnirii oficiale, s-a stabilit că obiectivul „Construcții locuințe pentru tinerii specialiști în sănătate, destinate închirierii, conform Legii 152/1998, în strada Ștefan cel Mare nr. 33, municipiul Botoșani” se va realiza etapizat, într-o primă etapă fiind construite 20 de apartamente, urmând ca, ulterior, alte 20 de apartamente.

„Aceasta oportunitate de investiție reprezintă încă un pas în atragerea de specialiști tineri și capabili, de care sistemul de sănătate botoșănean are foarte multă nevoie. Sperăm ca proiectul să demareze și să se desfășoare fără probleme, astfel încât, în cel mai scurt timp să avem 40 de apartamente pe care să le predăm celor care vor să activeze în spitalele din județul Botoșani”, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți.

 

One thought on “Directorii ANL în vizită la Botoşani. Şi-au dat OK-ul pentru locuințele medicilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *