Acuze la adresa Sindicatului Pensionarilor. Pensionarii, puși să dea o cotizație ca să prindă loc la balul organizat de Primăria Botoșani

cozi revelionul pensionarilorMai mulți pensionari acuză faptul că au fost constrânși să cotizeze cu o sumă de bani la Sindicatul Pensionarilor, ca să poată prinde un loc la balul anunțat de Primăria Botoșani. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, spune că trei pensionari au fost joi în audiență și au reclamat faptul că li s-a cerut 35 de lei să se înscrie în sindicat. El susține că trebuie stabilit cât mai repede un regulament de participare la acest eveniment, astfel încât lucrurile să nu degenereze.

like facebookPensionarii au reclamat o atitudine nepotrivită a sindicatului și solicitarea unor sume de bani pentru a fi înscrise cu drept de membru în Sindicatul Pensionarilor. Cred că acest lucru o să degenereze în zilele următoare, Cred că ar trebui găsită o soluție repede pentru stabilirea criteriilor de participare la acest bal, astfel încât oamenii să fie bine informați, respectiv dacă se va plăti, câte locuri sunt, când se va organiza”, a spus Cosmin Andrei.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că Revelionul pensionarilor va fi transformat în Balul pensionarilor și că va fi organizat în luna februarie, împreună cu Sindicatul Pensionarilor din Botoșani, pentru aproximativ 600 de persoane.

 

One thought on “Acuze la adresa Sindicatului Pensionarilor. Pensionarii, puși să dea o cotizație ca să prindă loc la balul organizat de Primăria Botoșani

  1. DE CE TAC ? pentru ca 95% din PDL care au schimbat culoarea sunt anchetati sau urmeaza sa treacă pe la DNA , stiu ca au furat incepând de la marinarul netrez, videanu, prostituata blonda, fata marinarului, nepotul , fratele ,cumătrul BERCEA mondialu….etc…AVEM SI LA BOTOSANI EXEMPLE MULTE…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *