Fenomenul copilelor cu copii, dezbătut dur de o adolescentă la propria emisiune

ilona
Ilona Danila realizeaza si prezinta la TeleBuzz.ro emisiunea „Antiteze”

Controversatul subiect, cel referitor la copilele de 11-12-13 ani care aduc pe lume copii in urma dragostei neprotejate este dezbatut serios si dur de o tanara de numai 15 ani in cadrul unei emisiuni pe care o realizeaza la un site transformat intr-o mica televiziune a adolescentilor.

TeleBuzz.ro este un site unde tineri din Botosani realizeaza si prezinta diverse emisiuni, de la emisiuni informative cum ar fi „Jurnalul copiilor” sau „BuzzVIP”, un jurnal al personalitatilor si al oamenilor care se implica pentru binele societatii, la emisiuni muzicale sau pentru copii.

 

Ilona Danila de 15 ani abordeaza in cea de a patra editie a emisiunii „Antiteze”, asa cum se numeste emisiunea ei, tema Copile cu copii sau cum i-a spus chiar ea, Copilarie traita la puterea a doua. Tanara, eleva la Colegiul National A.T. Laurian, isi exprima pareri sincere si dure despre tinerii care ajung in astfel de situatii, dar mai ales fata de parintii acestora si fata de sistemul romanesc care nu face nimic pentru a diminua fenomenul acesta.

theona adomnoae
Theona Adomnoae realizeaza rubrica „Sinteze”

In cadrul emisiunii, mai pot fi urmarite pareri emise de botosanenii intalniti de copiii-reporteri pe strada despre fenomenul copiilor cu copii sau o rubrica realizata de o alta adolescenta de 13 ani despre cum este tratat in presa de astazi subiectul.

Emisiunea poate fi urmarita aici iar celelalte emisiuni se gasesc pe acelasi site aici.

Siteul TeleBuzz.ro este nascut in cadrul proiectului „Micii reporteri” care exista in Botosani inca din anul 2011. In cadrul acestui proiect este realizat lunar si in prezent, inca din anul 2011, un ziar tiparit scris de copii si adolescenti. Ziarul poate fi obtinut gratuit de la magazinul Junior sau club Mischa Kids.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *