O mare companie din Botoşani îşi extinde activitatea înfiinţând o nouă fabrică

muncitor electroalfa botosani1Una dintre cele mai mari companii din Botoşani are planuri de extindere şi vrea să construiască o nouă fabrică. Este vorba despre Electroalfa, grup specializat în re­alizarea de echipamente elec­tri­ce de joasă şi medie tensiune, dar şi în proiecte la cheie din domeniul ener­getic,

Anul trecut a terminat cu un business de 122 mil. lei (27 mil. euro), bugetul pen­tru anul acesta fiind con­stru­it pe o creştere de 15-20%.

like facebookCompania se va con­centra pe con­solidarea po­ziţiei pe pieţele ex­ter­ne, dar şi pe creşterea capa­ci­tăţilor de producţie. Firma are trei fabrici în Botoşani şi este controlată de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru.

Electroalfa-Botosani„Grupul de firme Electroalfa a în­cheiat anul 2016 cu o cifră de afa­ceri de aproximativ 122 mil. lei. Divi­ziile de producţie echipamente elec­tri­ce şi confecţii metalice au înre­gis­trat creşteri de aproximativ 20-30% faţă de anii pre­ce­denţi. Pe fondul blo­că­rii lu­cră­rilor de investiţii în do­me­niul energetic din România, dar şi al modificării legii de achi­ziiţii pu­blice, cifra de afaceri a liniei de busi­ness an­treprenoriat (divizie a com­­pa­niei care înglobează pro­dusele Electro­alfa în lucrări la cheie – n.red.) a fost în uşoară scădere faţă de anul 2015“, spun reprezentanţii Electroalfa.

Sursa: Zf.ro

One thought on “O mare companie din Botoşani îşi extinde activitatea înfiinţând o nouă fabrică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *