Mascații au „descins”, joi , la Inspectoratul Județean de Jandarmi din Botoșani

datini-si-obiceiuri-de-iarna-la-inspectoratul-de-jandarmi-mos-craciun-botosaniAnsamblul de datini şi obiceiuri de iarnă ,,Poieniţa” din comuna Vorona, condus de profesorul Sergiu Dascălu, a poposit, joi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, pentru a-i colinda pe militari, dar și pe membrii familiilor acestora.

Și tot ca în fiecare an, înaintea sărbătoririi Nașterii Domnului Isus Hristos, jandarmii botoşăneni şi-au adus copiii la sediul inspectoratului, unde ansamblul ,,Poieniţa” a prezentat ceea ce ştie mai bine – frumoasele colinde româneşti, căluţii, ursul şi caprele.

like facebookApoi a venit rândul lui Moş Crăciun să îşi facă apariţia şi să aducă bucurie în sufletul copiilor. Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie emoţiile pe care toţi le-au trăit atunci când i-au spus Moşului câte o poezie sau un cântec, iar acesta i-a răsplătit cu cadouri, care au fost achiziţionate din contribuţiile Asociaţiei fără scop patrimonial ,,Grigore Alexandru Ghica” şi Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 2 Botoşani, din care fac parte lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani .

datini-si-obiceiuri-de-iarna-la-inspectoratul-de-jandarmi-mos-craciun-botosanidatini-si-obiceiuri-de-iarna-la-inspectoratul-de-jandarmi-mos-craciun-botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *