Când vor semna noii directori de școli contractele de management!

directori scoliCei 129 de profesori botoșăneni, care au promovat concursul pentru directori de școli, vor semna două contracte de management. Unul din contracte va fi semnat cu Inspectoratul Școlar și celălalt cu Primăria Botoșani.

like facebookValidarea rezultatelor concursului pentru directori de către Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar va trebui să aibă loc pe 16 decembrie, iar până pe 21 decembrie să se semneze contractele de către noii manageri, susține Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învățământ.

În ultima săptămână de școală ar trebui făcute contractele de management. Acolo unde fie candidatul înscris nu s-a prezentat la concurs, a venit și a picat sau din școală nu s-a prezentat nimeni, Inspectoratul trebuie să numească un director cu delegație tot prin detașare, la propunerea Consiliului profesoral”, a spus Axinte.

Directorii cu concurs vor avea contract pe patru ani, iar cei cu detașare vor fi numiți până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar. Axinte susține că până în primăvară s-ar putea organiza un nou concurs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *