Candidat PNL: Modernizarea punctului vamal de la Racovăț, un eșec al guvernării PSD

Vama Racovat- Pomarla- BotosaniFinalizarea lucrărilor la punctul vamal de la Răcovăț reprezintă un eșec al guvernării PSD, susține Cristian Achiței, candidatul PNL Botoșani la alegerile parlamentare. El a declarat că, din cauza faptului că Vama Racovăț nu este deschisă nici la ora aceasta, ”acea zonă suferă din punct de vedere economic”.

like facebookAceasta va fi o altă prioritate pentru parlamentarii PNL de Botoșani, astfel încât toate cele trei puncte de trecere a frontierei să poată fi puse în valoare și să putem din nou lua bani europeni pe proiecte transfrontaliere”, a spus Achiței.

Lucrările la punctul vamal de la Racovăţ au fost reluate în 2014, însă investiția nu a fost finalizată nici la această dată.

 

3 thoughts on “Candidat PNL: Modernizarea punctului vamal de la Racovăț, un eșec al guvernării PSD

  1. M-am saturat de PNL si de cei veniti din PDL in PNL pana peste cap. Sunt tanar am 28 de ani si PNL si PDL sunt la guvernare de peste 12 ani si nu au facut nimic pentru tara asta,cat a fost ponta prim-ministru s-au marit salariile s-a facut drumul BT-SV drumul spre dorohoi si multe altele.Deci sa facem o schimbare sa dam sansa si celor de la PSD sa vedem ce fac ei in 4 ani

  2. Improsca cu noroi in PSD. Ce nu s-a facut, PSD este vinovat…! Dar spuneti si realizarile pe care le-ati avut voi, pnl-pdl. In afara de micsorarea salariilor si pensiilor, plus furaciunea care a fost in timpul guvernarii, plus spitale desfiintate, …astea au fost realizarile VOASTRE, pt buzunarele voastre! Vom vota PSD si îl vrem pe Ponta prim-ministru!!!

  3. Mai John, nu acestea sunt argumentele adevarate pentru a contracara prostiile debitate de Achitei. Achitei prinde vrabii pe cimpii.
    Adevarul este ca Punctul vamal de la Racovat nu se va deschide pina cind nu vor dori oficialitatile ucrainene. In fond, lucrarile din partea romana sunt incheiate, insa de partea ucraineana finantatorul proiectului(Uniunea Europeana) a descoperit ceva nelegalitati. In ultimele 5-6 luni s-au facut fel de fel de anchete. In plus, autoritatile regionale ucrainene nu mai au bani pentru a completa lucrarile neexecutate. Alta cauza ar fi ca insasi Kievul nu se ,,inghesuie” sa dea drumul la acest punct vamal, poate si din motive politice.
    Asa ca, mai Achitei, cum am mai spus, tu prinzi vrabii pe cimpii si nu cunosti realitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *