FOTO! Academicianul Leon Dănăilă, la lansarea candidaților PNL la parlamentare. Gestul făcut de ilustrul medic la intrarea în sală

leon-danaila-la-parlamentare-pnlMoment emoționat și remarcabil, sâmbătă, la lansarea candidaților liberali la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Neurochirurgul Leon Dănăilă, care și-a făcut prezența în sală în aplauzele sutelor de participanți, nu a urcat pe scenă, ci a mers mai întâi să dea mâna cu botoșănenii din sală.

like facebookEl a spus că va candida la parlamentare, însă nu va renunța la a-și practica profesia.

Sentimentele care mă încearcă în aceste momente sunt copleșitoare. Viața este în sine un miracol. Mi-am dedicat întreaga viața și cariera oamenilor, așa cum știu eu mai bine și cum mi-a dictat propria conștiință și nu există mulțumire mai mare să vezi că oamenii pe care i-ai ajutat zâmbesc din nou. Am decis să candidez pentru Parlamentul României, deoarece consider că pot ajuta mai mult pe cei pe care îi iubesc, pe oameni. Nu voi renunța la spital și la sala de operație, pentru că acolo este întreaga mea viață. Voi merge în Parlament și mă voi face auzit și acolo. Mi-am asumat întreaga candidatură fără exitare. Mai am foarte multe de făcut”, a spus Leon Dănăilă.

Neurochirurgul botoșănean, născut la Darabani, candidează pe primul loc la Senat pe listele PNL București, la vârsta de 83 de ani.

leon-danaila-pnl

leon-dainala-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *