Medici din Republica Moldova, în schimb de experiență la Spitalul Județean

medici Republica Moldova la Spitalul judeteanOpt medici specialiști din Chișinău-Republica Moldova se află, timp de două zile la Botoșani, într-un schimb de experiență. Întâlnirea face parte din Programul Operațional comun România -Republică Moldova pentru anii 2014-2020, privind dezvoltarea serviciilor medicale prin accesarea de fonduri europene.

Medicii de peste Prut lucrează la Spitalul Clinic „Sfântă Treime” Chișinău, precum și la Centrul de Sănătate Publică Chișinău.

like-facebookJoi, medicilor basarabeni li s-a prezentat activitatea pe care o desfășoară Serviciul de supraveghere, prevenire și limitare a infecțiilor nosocomiale, urmând ca vineri să participe la activitatea medicală de pe secțiile specifice specialităților lor.

Școală medicală de peste Prut este una recunoscută pentru medicii de valoare pe care îi are și întotdeauna avem ce învață unii de la alții. Sperăm că astfel de vizite să se permanentizeze„, a declarat Corneliu Mihai, managerul Spitalului Județean Botoșani.

La întâlnirea cu medicii basarabeni a participat și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

 

One thought on “Medici din Republica Moldova, în schimb de experiență la Spitalul Județean

  1. ,,Speram ca astfel de vizite sa se permanentizeze” -spune directorul Mihai.
    V ai,vai,vai maestre Mihai!!! Ce ai spus tu e ca nuca in perete. Medicii de la Chisinau au venit pentru a gasi un partener viabil pentru Programul Operational Comun RO-MD, nu pentru ,,vizite permanente”. Dar cum Mihai habar n-are cu ce se maninca acest program, a vorbit si el ca sa nu taca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *