Patroana unor magazine, condamnată pentru evaziune fiscală

top salarii- bani multiPatroana mai multor magazine a fost condamnată, vineri, de magistraţii tribunalului Botoşani pentru evaziune fiscală, după ce a dat un „tun” bugetului statului de peste 80.000 de euro. Femeia în vârstă de 75 de ani a derulat activitatea prin intermediul unei întreprinderi individuale şi nu a înregistrat peste 1000 de facturi.

Letiţia Adumitroaie, din municipiul Dorohoi, derula activităţi prin mai multe magazine mixte, iar în urma unui control de la fisc s-a descoperit că nu a înregistrat în contabilitate 1186 de facturi fiscale în valoare de 1.412.811 de lei. În acest fel a prejudiciat bugetul de stat cu suma de 362.738, 27 de lei.

like facebookLetiţia Adumitroaie a fost condamnată, vineri, la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare. Ea a achitat prejudiciul, însă a fost obligată şi la plata sumei de 138.787 lei, reprezentând diferenţă obligaţii fiscale accesorii.

One thought on “Patroana unor magazine, condamnată pentru evaziune fiscală

  1. Mai este cineva din Bt. care are cam aceeasi gaura si nu e bagata de fisc in seama….cu „ginere vedeta pe FB” …cica viitor senator ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *