Vezi în ce stadiu se află proiectul privind extinderea rețelei de apă și canalizare din municipiul Botoșani!

marian-murariu-viceprimar-corneliu-iurac-elsacoProiectul privind extinderea sistemului de canalizare și apă din municipiul Botoșani se apropie de final, a declarat Cornel Iurac, responsabil proiect în cadrul societății Elsaco Botoșani. Proiectul a avut o valoare de aproape 32 milioane lei, cu data începerii 6 aprilie 2015, și a fost compus din două etape, în total fiind prinse 67 de străzi din Botoșani pentru extinderea sistemului de canalizare și apă.

like facebookÎn acest moment sunt finalizate 54 de străzi, iar proiectul se apropie de partea finală. Întârzierea nu este foarte mare, iar unul din motivele care a dus la întârzierea desfășurării proiectului ar fi acela că firma care a câștigat licitația este din Cluj, iar aceasta, dar și furnizorul de materiale au intrat în insolvență, lucru care a dus la renegocierea unor contracte cu furnizori de materiale, lucru care a dus la un decalaj în execuția lucrărilor. Noi, Elsaco Electronic, am preluat o parte din lucrări ca subantreprenor”, a adăugat Iurac.

Acesta susține că în zona Tulbureni au fost finalizate lucrările de săpătură și s-au făcut racordurile la rețeaua de apă și canalizare.

La Tulbureni s-a terminat canalizarea, aducțiunea de apă, s-au făcut branșamentele, conducta de canalizare este adusă până la un metru de stația de epurare”, a adăugat Iurac.

Proiectul va fi finalizat în aprilie 2017.

 

 

2 thoughts on “Vezi în ce stadiu se află proiectul privind extinderea rețelei de apă și canalizare din municipiul Botoșani!

  1. Dl Cornel iurac presupun ca strazile vor fi cel putin refăcute ca inainte pe moara de foc pe musat voda eroilor salvarea sau pompierii nu pot intra în caz de nevoie si mai ales ca cei mai multi locuitori sunt in varsta aaaaasi să nu uit pe eroilor mai sun 3case nebransate la apa si canalizare deci.… asteptam sa vedem ai noi în care an ne veti bransa…

  2. Buna ziua. Sunt trei imobile fara canalizare. Ailenei Viorel. Ignat Mihai Paduraru Aneta. Mentionez ca platesc canalul de foarte mult timp. Va rog sa va ganditi si la noi
    Sau reinoit canalizari pe Bolintineanu dar noi am ramas a nimanui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *