Director Nova Apaserv: Soluția pentru scăderea facturii la apă, distribuția pe orizontală. Vezi costurile investiției!

Contorizare apartamentReprezentanții societății Nova Apaserv Botoșani recomandă consumatorilor care locuiesc la blocuri să monteze contoarele de apă la limita proprietății. Cristian Romanovschi, director comercial în cadrul societății Nova Apaserv, susține că doar prin contorizare la limita de proprietate, consumatorii vor plăti exact cât consumă. Declarația a fost făcută la o întâlnire avută la Prefectură cu pensionarii botoșăneni, care s-au plâns că sunt taxați în plus cu metri cubi de apă pentru vecini. Investiția se realizează, însă, de către populație.

like facebookOperatorul are făcute trei blocuri pilot cu distribuție pe orizontală. Noi asigurăm sprijin pentru clienții noștri și executăm proiectul gratuit pentru cei care doresc să execute o asemenea investiție de distribuție pe orizontală, doar cu o singură condiție: să avem modelele tuturor tipurilor de apartamente din acea scară ca să putem face calculele. Costurile sunt mult mai mici, de zece ori mai mici decât la o instalație de gaz. Instalația de gaz costă undeva cu centrală la 4000 lei, iar la apă o investiție de genul acesta este între 400 și 600 lei pe apartament. În aceste condiții, toată lumea va plăti exact cât scrie la ușă”, a spus Romanovschi.

Un alt avantaj al contorizării pe orizontală este acela că acei contori de apă trec în administrarea Nova Apaserv, iar în cazul în care s-ar sparge o conductă într-un apartament în care nu locuiește nimeni, închiderea robinetului se va face de pe casa scării, mai spune reprezentantul societății.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *