Razii nocturne ale polițiștilor și jandarmilor în Centrul Vechi și Parcul Tineretului. Ce au găsit!

masina jandarmi in parcul tineretuluiNoi razii ale polițiștilor și jandarmilor, miercuri seară, în Centrul Vechi și Parcul Tineretului. Oamenii legii au scotocit după persoanele care nu au domiciliu în Botoșani. La acțiune au participat și lucrători de la Serviciul de Evidență a Populației. În urma descinderilor, 18 persoane au fost identificate cu ședere ilegală, fiind dispersate totodată 11 grupuri de indivizi din zonele respective.

like facebookPersoanele care nu au domiciliu în Centrul vechi și Parcul Tineretului sunt introduse în baza de date a Serviciului de Evidență a Populației și, în conformitate cu prevederile legale, în condițiile în care la următoarele razii vor fi găsite, vor fi evacuate. Ne dorim o bază de date cu toate persoanele care locuiesc în afara cadrului legal”, a spus prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor.

Prefectul susține că la următoarele acțiuni vor fi luați și câinii polițiști.

 

3 thoughts on “Razii nocturne ale polițiștilor și jandarmilor în Centrul Vechi și Parcul Tineretului. Ce au găsit!

  1. Aceste lucruri trebuiesc repetate saptamanal sau lunar pt descurajarea infractionalitatii care se desfasoara in cel mai bine in anonimat

  2. Da, mare smecherie. Wow, ce victorie glorioasa. Pacat ca DACA vor fi gasiti aia 18 din nou, vor fi amendati. Nu vor plati amenda niciodata. Apoi, vor fi urcati in duba Jandarmeriei PE BANII MEI si dusi la ei in sat. De unde ghici unde vor veni inapoi a doua zi. Procedura se repeta de cate ori vor avea chef autoritatile sa dea impresia ca fac ceva. Bine pa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *