Sportivii de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoşani, la lotul național

cs-real-team-taekwondo-botosaniDoi sportivi de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoşani au participat, în perioada 8-11 septembrie, la  Campionatul European de taekwondo pentru adeți, aflat la a VII a editie, organizat la Bucuresti.

Chiaburu David și Chiaburu Gabriel au făcut parte din lotul național sub atenta indrumare a echipei de tehnicieni ai Federatiei Romane de Taekwondo W.T.F., condusi de presedintele Apostol Constantin Cristian, 7 Dan.

Desi nu s –au clasat pe podium, cei doi sportivi au acumulat foarte multa experienta, pe care speram sa o aplice in competitiile urmatoare”, a afirmat presedintele Clubului Sportiv Real Taekwondo Team, Nicolae Pasniciuc.

like facebookRomania a reusit sa obtina o medalie de aur prin sportiva Musteata Liana, legitimata la C.S. Ilyo Bistrita, dar si o medalie de bronz prin sportiva Popa Stefania Monica, sportiva a Clubului Comunal Mihail Kogalniceanu. La clasamentul general pe natiuni, Romania a reusit sa se claseze pe locul III la categoria cadeti feminin din cele 40 de tari participante.

cs-real-team-taekwondo-botosaniPe 17 septembrie 2016, lotul de juniori al clubului a participat la Cupa Eagles –editia a II a, organizata in localitatea Iasi de catre Clubul Sportiv Eagles sub egida Federatiei Romane de Taekwondo W.T.F. La aceasta competitie a a vut loc si selectia pentru Lotul National de Juniori, care va face deplasarea la Campionatul Mondial de Juniori din luna noiembrie, ce se va desfasura in Canada. Rezultatele obtinute au fost urmatoarele:

  • Locul I- Stefan Ivanov
  • Locul II- David Chiaburu, Andrei Vamanu, Mihaela Tarus
  • Locul III- Gabriel Chiaburu, Mihai Tarus

Astfel, datorita locurilor obtinute, cei clasati pe primele doua locuri sunt in vederea selectionarii la pregatirea centralizata a lotului national de juniori, ce se va desfasura in Municipiul Bucuresti.

Totodata in perioada 23-25 septembrie 2016, sportivii Stefan Ivanov, Andrei Vamanu, Bianca Marin, Andy Radis, Darius Socarici, Adina Gradinaru, Denis Buzuc, selectionati in Lotul National, vor participa la cea de a XVIII a editie a Campionatului Balcanic de Taekwondo W.T.F., organizat in localitatea Dupnitsa, din Bulgaria.

Participarea la competiția Cupa Eagles a fost posibilă și cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani, în cadrul proiectului de finanțare neramburabilă „Educație și sănătate prin Taekwondo WTF – disciplină sportivă olimpică în județul Botoșani“ dar si participarea la Campionatul Balcanic de Taekwondo WTF facand parte din acelasi proiect.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *