Macaleți a cerut șefilor de la Nova Apaserv să renunțe la pensionari: Sunt care au 70 de ani și încă mai lucrează acolo pe lefuri bune

costica macaleti 1Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a cerut conducerii Nova Apaserv ca până la 1 septembrie să clarifice situația angajaților care au vârsta de pensionare. El consideră imoral ca cei care îndeplinesc vârsta de pensionare să fie menținuți, în continuare, în activitate pe salarii consistente.

like facebookLe-am spus ca până pe 1 septembrie poate fac ceva în legătură cu cei care au 70 de ani și încă mai lucrează acolo pe lefuri bune. Este ilogic și incorect”, a spus Macaleți.

El spune, de asemenea, că în zona TESA schema de personal este supradimensionată, comparativ cu alte sectoare de activitate.

Le-am spus să facă ceva în acest sens dacă vor. Să nu vină după și să îmi spună, dacă se întâmplă vreo nefăcută, că au probleme”, a menționat șeful CJ.

 

One thought on “Macaleți a cerut șefilor de la Nova Apaserv să renunțe la pensionari: Sunt care au 70 de ani și încă mai lucrează acolo pe lefuri bune

  1. Domnu Macalet ar trebui sa dea exemplu prin persoana sa ce ar trebui sa se pensioneze ,dar prin functia pe care a ocupato acum cere altora se se pensioneze
    de cand a fost numit in aceasta functie de fosti comunisti travestiti in PSD se vede cel mai de important om al judetului poate asi aminteste de trecut cand la pputere se afla PCR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *