Amendă uriaşă pentru Nova Apaserv. Furnizorul de apă, sancţionat cu 60.000 de lei

nova apaserv botosaniFurnizorul de apă din Botoşani a primit o amendă uriaşă. Societatea comercială Nova Apaserv Botoşani a fost sancţionată cu nu mai puţin de 60.000 de lei pentru funcţionarea staţiei de epurare de la Darabani fără autorizaţie de mediu. Amenda a fost dictată de Garda de Mediu, ca urmare a faptului că autorizaţia veche a expirat în urmă cu şase luni.

like facebookReprezentanţii Nova Apaserv nu au reînnoit documentaţia pentru reautorizarea staţiei, iar în aceste condiţii comisarii de mediu au aplicat amendat usturătoare.

Aceasta este cea de-a doua amendă mare pe care operatorul de apă-canal o primește în mai puțin de un an. În luna decembrie, Nova Apaserv a fost amendată cu 100.000 de lei pentru deversarea apelor uzate din stația de epurare de la Tulbureni direct într-un pârâu.

One thought on “Amendă uriaşă pentru Nova Apaserv. Furnizorul de apă, sancţionat cu 60.000 de lei

  1. 60.000 din banii nostrii!!! Sleahta aia de lenesi care sudeaza tigara la tigara ce griji au???? CARLAN ce faci managere? Bine ca ai dat grade la paznici si la femei de servici pe acolo…zici ca-i institutia voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *