Consiliul de administrație de la Nova Apaserv va face o analiză a personalului, dar și a salariilor din societate

nova apaserv botosaniOrganigrama societății Nova Apaserv va suferi modificări. Declarația a fost făcută de președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, care spune că, Consiliul de administrație al Nova Apaserv urmează să facă o analiză a personalului, precum și a salariilor acestora. Asta după ce salariații au amenințat cu proteste, nemulțumiți de nivelul salariilor pe care le iau.

like facebookSigur vom interveni și la organigramă, și la salarii. Vrem să vedem cum le echilibrăm. Va fi de apanajul Consiliului de administrație, unde noi, Consiliul Județean, suntem acționari majoritari. Se vor face schimbări, vom umbla la posturi de la birou, la cei care sudează. Vom vedea în analiza CA câți sunt la birouri TESA, câți sunt în producție. Vrem să vedem dacă au oameni suficienți la stațiile de tratate a apei și dacă sunt în regulă”, a menționat Macaleți.

De asemenea, pensionarii vor trebui să părăsească posturile pentru a fi angajați tinerii. Urmare a schimbărilor anunțate de Macaleți, președintele CA de la Nova Apaserv, Constantin Grigoroşcuţă, a demisionat din funcție.

 

2 thoughts on “Consiliul de administrație de la Nova Apaserv va face o analiză a personalului, dar și a salariilor din societate

  1. deci pe directori ii transformam in sefi de birou ? 😀 aceeasi oameni = aceeasi mentalitate. Demisia tuturor directorilor !! Aduceti 1 director care sa faca ceva.

  2. Punem lupul paznic la oi? CA sa-si analizeze propia activitate? Pentru o sedinta de maxim o ora cei din CA iau 1000 lei ,iar un muncitor lucreaza din greu o luna intreaga pentru aproximativ acelasi salariu. Acestea se intampla nu doar la NovaApaServ ci la toate societatile subordonate CJ si CL. Alesii din CA desemnati doar pe criterii de competenta si nu politic, la fel si directorii generali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *