Rețeaua de apă și canalizare se extinde, în continuare, pe străzi din municipiul Botoșani. Vezi care!

retele canalizareLucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare în municipiul Botoșani vor continua și anul viitor, a anunțat, vineri, primarul Cătălin Flutur. Investiția este realizată prin POS Mediu, iar anul viitor vor intra în acest program, etapa a doua, încă 29 de străzi din municipiul Botoșani. Este vorba de străzi care duc spre ieșire înspre Dorohoi, respectiv  Adrian Adamiu, Peco, Hatman Arbore, Doboșari, dar și Cernavodă și o parte din Calea Națională.

like facebookEdilul municipiului Botoșani a ținut să precizeze că lucrările privind extinderea rețelei de apă și canalizare la cele 40 de străzi incluse în prima etapă a programului sunt încă în derulare, însă speră ca acestea să fie finalizate cât mai repede.

Sunt întârzieri, de altfel firești, pentru că antreprenorul care a câștigat lucrarea a intrat în insolvență iar subcontractorii, spre exemplu firma Elsaco de la Botoșani, avea niște probleme de reglat. Se pare că această problemă s-a deblocat și pot să le dau o veste câtuși de cât bună cetățenilor din Botoșani care locuiesc pe acele străzi și care au un disconfort clar din cauza acestor lucrări. Programul este unul complex, dar bun pentru municipiul Botoșani, pentru că rezolvăm prin acest program partea de canalizare și apă pe multe străzi nemodernizate din municipiu în această primă etapă”, a menționat Flutur.

Primarul spune că după finalizarea întregii investiții se va trece la asfaltarea străzilor stricate în urma lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare.

Chiar dacă voiam să ne face un plan de asfaltare a acestor străzi, trebuia să ne luăm în calcul că odată cu asfaltarea să facem noi partea de apă și canal, și atunci nu avea sens atâta timp cât sunt bani europeni. Așteptăm finalizarea acestui proiect și a proiectului următor de pe apă-canal ca imediat după aia să introducem aceste străzi pentru asfaltare. Vor mai fi probleme în municipiu pe perioada lucrărilor, dar toate aceste lucrări nu vor face decât ca confortul cetățenilor să fie sporit în următorii ani”, a adăugat Flutur.

2 thoughts on “Rețeaua de apă și canalizare se extinde, în continuare, pe străzi din municipiul Botoșani. Vezi care!

  1. asta e vrajeala cu 49 de strazi in prima etapa.care sunt alea?pe libertatii,spatar milescu,casin,musat voda nici pomeneala.poate prin 2050.asta e acum inainte de alegeri ca dupa aia se va mai pomenii de canalizare si asfaltare peste inca 4 ani.ca asa e din 89 si pana acum.

  2. Ce bine ar fi ca toti romanii sa beneficieze de conditii civilizate de trai si sa nu mai traim ca-n Evul Mediu, fara caalizare, apa curenta si strazi asfaltate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *