Conducerea Nova Apaserv despre lucrarea ce a dus la sistarea apei: Ne mândrim cu ea

catalin fetcu si gabriel carlanConducerea Nova Apaserv a organizat, miercuri, o conferinţă de presă şi a menţionat că lucrarea care s-a executat la Leorda este una complexă şi este o mare realizare. Directorul tehnic al operatorului de apă, Cătălin Fetcu, a menţionat că se mândreşte cu o aşa lucrare şi a fost bine executată numai că, ca pe orice şantier, mai apar surprize.

Culmea este că prima lucrare, în primul weekend anunţat cu întreruperea apei, a fost mai complexă fiind vorvba despre cuplarea conductelor cu patru puncte de sudură, în timp ce la a doua doar în două puncte. La a doua lucrare a cedat o garnitură, iar constructorul nu avea una de rezervă şi a durat până a fost din nou pusă.

like facebookDe cealaltă parte, Gabriel Cârlan, directorul general nu a vrut să comenteze solicitările de demisie. Întrebat dacă botoşănenii vor fi despăguţi pentru sistarea furnizării apei, având în vedere că sunt puşi la penalităţi dacă nu plătesc la timp, directorii de la Nova Apaserv nu au dat un răspuns clar spunând că vor analiza.

2 thoughts on “Conducerea Nova Apaserv despre lucrarea ce a dus la sistarea apei: Ne mândrim cu ea

  1. Conducerea NovaApaServ ar trebui sa se mandreasca atunci cand populatia ar fi multumita de calitatea si pretul apei si nu atunci cand locuitorii in plina canicula stau 5 zile nespalati datorita incompetentei lor. Deci demisia de onoare ar fi un motiv de mandrie. Asteptam si reactia conducerii CJ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *