Nova Apaserv reacţionează după două zile de la întreruperea apei: Ne cerem scuze

sediu Nova Apaserv- BotosaniReprezentanţii Nova Apaserv au reacţionat oficial, printr-un comunicat, abia luni seară când au precizat că din ncauza consumului ridicat de apă după reluarea furnizării a determinat prelungirea perioadei de încărcare a reţelei.

Asta în condiţiile în care luni seară erau zone în municipiul Botoşani, cum ar fi strada Primăverii, unde apa nu ajunsese la robinetele oamenilor.

like facebook„S.C. NOVA Apaserv S.A. Botoşani anunţă că din cauza consumului de apă peste cel estimat a determinat prelungirea perioadei de încărcare a reţelei oraşului în zonele înalte, ceea ce a dus la imposibilitatea reluării furnizării apei în perimetrul străzilor Bucovina, Ocolitor Pacea, Veteranilor, Calea Natională (parţial), B-dul Mihai Eminescu. Precizăm că la mometul actual în peste 50% din zonele oraşului a fost reluată furnizarea apei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se arată în comunicatul societăţii.

One thought on “Nova Apaserv reacţionează după două zile de la întreruperea apei: Ne cerem scuze

  1. Societate iresponsabilă care ţii un oraş întreg fără apă! Conducere neglijentă demnă de lumea a treia! Ruşine vouă! Imbecililor care vară de vară pregătiţi acelaşi scenariu al mizeriei! Incapabililor fără pic de simţ civic! Demisionaţi urgent! Aţi reuşit să impuneţi pînă şi lipsa apei şi sa injosiţi astfel un intreg oraş. Mojici incapabili, ruşine! Plecaţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *