La ce preț vor fi vândute apartamentele din fostele blocuri MBB din Bucovina!

blocuri MBB Constructii din cartierul Bucovina Botosani

O parte din cele 70 de apartamente din fostele blocuri MBB din cartierul Bucovina ar putea fi scoase la vânzare cel târziu în luna septembrie.

Omul de afaceri Toni Boldea, cel care a preluat de la Banc Post imobilele care au aparținut societății comerciale MBB Construcții din cartierul ANL Bucovina, intenţionează să vândă locuinţele la un preţ de 800 de euro/mp.

El a început refacerea acestora, având intenția de a le finaliza, până la sfârşitul anului, atât la exterior, cât și la interior.

like facebookFirma Bold Impex, deţinută de Tonino Boldea, a cumpărat de curând blocurile MBB din cartierul ANL Bucovina, care au fost scoase la vânzare de Banc Post. Prețul cerut de bancă a fost de 840.000 de euro, însă se pare că Boldea ar fi negociat un preț mai mic.

blocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- BotosaniBlocurile au fost ridicate de compania MBB Construcții, însă au devenit proprietatea băncii din cauza nerambursării unui credit contractat la Banc Post.

Construcțiile cu 70 de apartamente dispun de parcare privată la subsol și locuri de joacă. În acele blocuri sunt apartamente cu 2 camere cu o suprafata de 56 mp, apartamente cu 3 camere avand suprafata de 89 mp.

Suprafata totala a celor doua blocuri este de 6.100 mp construiti dintre care 5.300 mp utili la care se mai adauga si o suprafata de 3100 mp teren.

blocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- Botosaniblocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- Botosaniblocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- Botosaniblocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- Botosaniblocuri MBB din cartierul ANL Bucovina- Botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com