Gabriel Cârlan: În primul weekend apa se întrerupe parţial

gabriel carlan nova apaservDirectorul Nova Apaserv a precizat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă că în acest weekend apa se va întrerupe doar parţial urmând ca weekendul următor oprirea să fie generală.

Gabriel Cârlan a menţionat că de vineri la ora 20.00 se va opri furnizarea apei de pe una dintre cele două conducte a oraşului. Acest lucru va duce la scăderea presiunii în toate zonele şi eventual sistarea apei la etajele superioare din zonele înalte, cum ar fi cartierul Primăverii.

Reluarea furnizării apei se va face începând cu sâmbătă seara urmând ca în cursul zilei de duminică presiunea să revină la normal.

like facebook„Nici mie nu imi place, dar trebuie respectat un angajament cu Comisia Europeană pentru a finaliza lucrările la termen. Am ales să întrerupt două weekendu-ri pentru a nu sista mai mult de 24 de ore apa. Până acum am mai făcut opriri dar în sezonul rece şi am evitat sezonul nunţilor, însă acum nu avem ce face”, a declarat Gabriel Cârlan.

3 thoughts on “Gabriel Cârlan: În primul weekend apa se întrerupe parţial

  1. E cod galben de canicula și imbecilul de Carlan întrerupe apa?Comisia Europeana i-a cerut asta?oare cum ajung toți idioții directori?

  2. Mai lăsaţi-ne cu week-end -ul următor ,anterior,posterior ! Spuneţi clar- săptămâna asta de la data de… la data de… şi cealaltă săpămâna de la data de… la data de…-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *