Promovarea în grad a asistenților medicali de la Spitalul Județean, la mâna medicilor șefi de secție

protest sanitas asistenti medicali spital1Promovarea asistenților medicali în grad principal va fi făcută conform legislației în vigoare, după propunerea medicilor șefi de secție și urmare a parcurgerii tuturor etapelor, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Ștefan Bercea. El spune că într-o primă etapă vor beneficia de drepturile bănești aferente promovării un număr de 17 asistenți. Fondurile vor fi alocate, cel mai probabil, după ce spitalul va încheia noul contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

like facebookMedicii șefi de secție vin cu propuneri și cel mai probabil vor fi după noul contract. În primă fază vor fi 17 persoane, urmând ca apoi, pe parcurs ce alte persoane ies la pensie, să fie promovate alte persoane. S-a negociat cu sindicatul, spitalul nu a fost de acord cu lista propusă de sindicat și aceasta fost propunerea comitetului director”, a spus Bercea.

Peste 100 de asistenți medicali de la Spitalul Județean așteaptă drepturile bănești aferente promovării în gradul principal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *