Ce firmă a câștigat administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni, după a treia licitație!

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniFirma care va gestiona depozitul ecologic de la Stăuceni a fost stabilită, la a treia licitație, de către Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor. Este vorba tot de societatea Girexim Universal SA Piteşti,  care a venit cu o ofertă de 29,9 milioane lei. Dacă nu vor fi contestații în termen de zece zile, Consiliul Județean va semna contractul cu firma respectivă pe o perioadă de opt ani.

like facebookSocietatea Girexim din Pitești a fost desemnată câștigătoare și la licitația din luna martie, aceasta venind cu cea mai mică ofertă, însă au fost contestații din partea societăţile Elsaco Electronic şi asocierea Diasil Suceava-Rosal.

Contractul vizează delegarea gestiunii prin concesionare a activităților de depozitare, tratare și valorificare deșeuri municipale și administrare a depozitului de deșeuri.

One thought on “Ce firmă a câștigat administrarea depozitului ecologic de la Stăuceni, după a treia licitație!

  1. … va rugam nu mai acceptați ca sucevenii sa-si aducă gunoiul la noi, Cum au facut-o anul trecut intrând în municipiu câte 6 camioane de pe zi. Oricât ați baga în buzunar nenorociților, nu este corect așa ceva … sa își facă groapa lor de gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *