VIDEO! Vezi în ce stare se află șoferul de 30 de ani și fetița sa, victime în accidentul cu doi morți și șapte răniți!

accidentȘoferul din Botoșani care a fost implicat, sâmbătă, într-un accident cu doi morți și șapte răniți, este din localitatea Durnești, are 30 de ani, și se numește Constantin Florin Șerban.

El conducea un autoturism Renault Laguna în momentul în care un călugăr aflat la volanul unui jeep a intrat în plin în el. Socrul botoșăneanului, un bărbat de 79 de ani, a murit pe loc, iar el și fetița sa au fost duși de urgență la Spitalul Județean Suceava, unde au primit îngrijiri medicale.

like facebookDin cauza stării de sănătate grave în care se afla Constantin Florin Șerban nu a putut fi testat de polițiști cu aparatul etilotest. Medicii l-au diagnostica cu „politraumatism accident rutier, traumatism coloană cervicală dorsală”.

Fetița sa, de cinci ani, a fost diagnosticată cu „contuzie hemifaces drept”.

Accidentul s-a produs în comuna suceveană Brodina, când un călugăr de 41 de ani, din Ulma, în timp ce conducea autoturismul marca Toyota Hilux, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care circula în faţa sa, însă din cauza vitezei excesive şi a faptului că drumul pe care circula era acoperit cu pietriş, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Renault Laguna, condus de către Şerban Constantin Florin, care se deplasa din sens opus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *