Fostul ministru al Finanțelor, despre candidații PSD: Sunt oameni cu experiență, oameni care provin din toate categoriile soc

eugen teodoroviciFostul ministru al Finanțelor și Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, la Botoșani, că oamenii propuși pe listele PSD pentru alegerile din iunie sunt cu experiență. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor parlamentari din Botoșani, dar și a candidaților propuși de PSD. Teodorovici a venit la Botoșani pentru a participa la depunerea listelor PSD.

like facebookSunt oameni cu experiență, oameni care provin din toate categoriile sociale. Este o abordare nouă, aici la Botoșani, din partea noastră ca și partid și sunt convins că va fi un succes pentru locuitorii din Botoșani. Am colaborat foarte bine cu domnul primar Portariuc, chiar pot să spun că este un primar model. Foarte des el venea la București și aveam discuții și este de apreciat când un edil vine cu proiectele sale și insistă în finanțarea lor, pentru că așa trebuie să se comporte un primar, nu numai să stea închis în biroul său fără să fie aproape de nevoile comunității”, a spus Teodorovici.

Fostul ministru se va întâlni și cu oamenii de afaceri din Botoșani, la Camera de Comerț.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *