Mega-proiect european propus de un lider PNL. Botoșaniul și Suceava, la pachet

gheorghe flutur pdlJudețele Botoșani și Suceava vor să se alieze pentru un mega- proiect european. Anunțul a fost făcut, vineri, de liderul PNL Gheorghe Flutur, de la Suceava, care susține că această asociere are ca principal scop dezvoltarea celor două județe.

like facebook„Unul din proiectele mari este cel legat de asocierea cu județul Botoșani, un proiect de anvergură la care împreună domnul Lungu și cu colegi din Botoșani am discutat deja și punem bazele unei Asociații Intercomunitare Suceava-Botoșani, pentru un mare proiect european de pe lista președintelui Comisiei Europene”, a declarat liderul liberalilor suceveni. Deocamdată, acesta nu a oferit mai multe detalii despre proiect.

One thought on “Mega-proiect european propus de un lider PNL. Botoșaniul și Suceava, la pachet

  1. Oferta cu pachetul, oricat de atractiv ar fi, cred ca e doar un viclesug de-al lui Flutur Gheorghe! Deci tu, Suceava, te bagi la pachet cu Botosaniul, constienta fiind ca in pachet tu vei face legea si vei reteza din fasa orice initiativa de peste Siret si, cu timpul, te vei lauda cu tu esti principalul centru zonal in orice rahat!!! Si de Botosani toti vor uita cum in jud. BT se uita de Dorohoi!! Traiasca Regiunea Suceava! De ce nu se aliaza Suceava cu Neamtul? Fiindca aia nu-s asa fraieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *