Vezi lista profesorilor care au solicitat acord de pretransfer în alte județe!

profesor-catalogMai multe cadre didactice botoșănene au solicitat acord de pretransfer în alt județ, începând cu 01 septembrie 2016. Este vorba de 16 cadre didactice, care în acest moment au catedre în școli din mediul rural, dar și din urban din județ și care predau pe mai multe discipline.

like facebookLiderul Ligii Sindicatelor din Învățământ Botoșani crede că lista cadrelor didactice titulare, care au solicitat acord de pretransfer în alt județ trebuia publicată înaintea listei cu punctajele cadrelor didactice care solicită pretransferul, pentru o mai mare transparență și pentru a da posibilitatea profesorilor care vor să se transfere să se înscrie și pe locurile lăsate libere de cei care vor să meargă în alte județe.

Competiția este neloială. Cineva putea să depună dosarul până vineri, de exemplu pe locul celui care pleacă la Bacău. Dar cine știa de lucrul acesta? Această lista a apărut cred ca urmare a unor reclamații, pentru că nu este prevăzută în metodologie. Sigur vor fi contestații”, a spus Liviu Axinte.

Vezi aici lista celor care au ceru pretransfer în alte județe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *