Lista cu cadrele didactice care solicită pretransferul consimțit între unitățile de învățământ

sedinta publica cadre didacticeInspectoratul Școlar Județean a făcut publică lista cu punctajele profesorilor care solicită pretransfer consimțit între unități de învățământ. Este vorba de 117 cadre didactice titulare din învățământul botoșănean, care provin atât din școli din mediul urban, cât și din mediul rural.

like facebookProba practică la disciplina pregătire-instruire practică-mecanică și mecanică agricolă  se va susține în data de 4 aprilie, la Liceul ”Dimitrie Negreanu” Botoșani, începând cu ora 9:00. Proba practică la disciplina tehnologia informației și comunicațiilor se va susține în data de 4 aprilie, la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, începând cu ora 10:30. Profesorii nemulțumiți de punctaj pot depune contestații între 1 și 4 aprilie.

Vezi aici lista cu punctajele profesorilor la pretransfer!

2 thoughts on “Lista cu cadrele didactice care solicită pretransferul consimțit între unitățile de învățământ

  1. Un post de fizica la colegiul laurian cu candidati surpriza la punctaj,la pretransfer.Cineva care a avut vreo 5 luni CM in anul sc 2014- 2015 are vreo 89 de puncte,fara functie de conducere,iar alta persoana cu 13 ani vechime,prof simplu,fara master,functii,gradatii are 80 puncte. Vorba aia , aici se agata harta in cui ..MAI VIN SI SCHIMBURILE DE POSTURI ,CARE LA FEL SE REALIZEAZA,,

  2. La laurian nu s a scos o catedră de matematică de când,desi sunt ore pentru trei si asta este pentru cine trebuie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *