FOTO Doi copii loviţi de o maşină în faţa şcolii unde învaţă

copil targa pediatrie ambulanta botosaniDoi copii au ajuns, miercuri la amiază, la spital după ce au fost loviţi de o maşină. Minorii, de 12 şi 14 ani ieşeau, pe biciclete, de pe un drum secundar din oraşul Flămânzi şi au pătruns pe carosabil fiind loviţi de o maşină.

Şoferul, un bărbat de 38 de ani din Botoşani, le-a spus anchetatorilor că nu a putut evita impactul, minorii ieşindu-i în faţă.

Cel mai grav a fost rănit copilul de 12 ani ce a fost diagnosticat cu un traumatism cranio cerebral, un traumatism cranio facial, un traumatism ce coloană cervicală şi era suspect de fracturi la claviculă dreapta şi femur drept.

Cel de 14 ani a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Ambii au fost transportaţi, cu ambulanţa, la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Mavromati.

like facebook Poliţiştii sosiţi la faţa locului au declanşat o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

copil ranit accident flamanzi botosani pediatrie

 

One thought on “FOTO Doi copii loviţi de o maşină în faţa şcolii unde învaţă

  1. Doi copii din Flamanzi circuland pe o bicicleta au patruns de pe o strada laterala pe str.1907 fara sa se asigure fiind loviti din plin de o masina.Accidentul s-a produs in jurul 0rei 11 fiind situat la 100 m de scoala.Copiii se aflau in timpul liber si nu se stie la ce scoala invatau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *