Propunere de majorare a indemnizației membrilor Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv. Cât vor în plus!

spalare-de-baniMembrii Consiliului de Administrație de la societatea Nova Apaserv ar putea primi un bonus pe lângă indemnizația lunară de 1000 lei. Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Județean, cei nouă reprezentanți ai CA la Nova Apaserv ar urma să mai primească 900 lei pe lună de persoană din profitul societății.

Consilierii județeni vor decide, în ședința de joi, dacă îi acordă mandat special administratorului județului, Radu Judele, în AGA de la Nova Apaserv, ”în vederea aprobării componentei variabile pentru membrii CA, în limita a 0,21% din cifra de afaceri lunară”.

like facebookPreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, nu este de acord cu această propunere, însă, spune el, legea permite acest lucru.

Este vorba de o cotă variabilă care se dă, dacă se îndeplinesc anumiți indicatori.  Luni se discută în comisii și se poate vota sau nu proiectul, legea dă voie. Dacă Consiliul Județean, în plenul său, este de acord cu o așa prevedere, eu nu am nimic împotrivă. Noi aprobăm bugetul și dăm mandat special reprezentantului nostru să voteze în AGA. La un moment dat s-a vrut o aprobare fără să fie în plenul consiliului, ori noi am cerut transparență totală”, a menționat Sorescu.

Grigoroscuță Constantin este președintele CA la Nova Apaserv, iar de la acesta a venit propunerea, iar membri sunt Diac – Milatinovici Lucian – Iulian,  Bozi Grigore, Deleanu Constantin – Dan, Anton Cristina – Elena, Tanasă Petru – Albert, Tupiluș Daniel,  Bucsă Brîndușa, Cârnu Cosmin – Ionuț.

 

 

One thought on “Propunere de majorare a indemnizației membrilor Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv. Cât vor în plus!

  1. Cum au ajuns aceste personaje in CA, ce calitati au de nu se mai poate fara ei, sa vina altii care sunt dispusi sa doarma in papuci pe mai putini bani !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *